AFC Dunarea Calarasi 2005

Fotbal U16 / G. Toma a marcat pentru România, în primul joc de la Turneul celor 4 Naţiuni

Reprezentativa României formată din jucători născuți în anul 2001 a disputat miercuri seară primul meci de la Turneul celor 4 Națiuni, chiar împotriva țării gazdă. Olandezii au reușit să se impună printr-un gol marcat în ultimul minut al prelungirilor, după ce tricolorii au reușit, în două rânduri, să egaleze scorul pe tabelă.

Mai întâi, Goudmijn a deschis scorul în minutul 13, înainte ca Dumitru, jucător descoperit la trialul desfășurat recent în Spania, să egaleze cu un șut în vinclu, minutul 28. Înainte de pauză, gazdele s-au desprins prin reușita lui Van der Heide (36).

La reluare, după ce Albu a țintit transversala din lovitură liberă (50). G. Toma a izbutit să egaleze, în minutul 52. Atacantul Dunării a intrat în joc în startul reprizei a 2-a. Rezultatul partidei a fost decis în al patrulea minut de prelungire, ultimul, atunci când Van Gelderen a înscris pentru batavi.

În cadrul competiției de la Nordwijk, juniorii antrenați de Sorin Colceag vor mai susține două partide de pregătire împotriva selecționatelor similare ale Belgiei (10 martie – ora 17.00, ora României) și Norvegiei (12 martie – ora 13.00, ora României).

Sursa www.frf.ro