AFC Dunarea Calarasi 2005

Futsal / M. Şotârcă: Am obţinut o victorie muncită, meritată!

În penultima etapă a sezonului regular al ligii I la futsal, Dunărea a învins clar cu 8-3 pe CFF Clujana, asigurându-şi încă de pe acum locul 5 în clasament. Antrenorul – jucător Marian Şotârcă a declarat că victoria elevilor săi este meritată adăugând că momentele mai puţin bune din timpul duelului au fost cauzate şi de lipsa jocurilor din acest an. „Meciul cu Clujana a fost destul de greu, cel puţin în prima repriză. Am avut pornirea, ca să zic aşa, mai grea, ei ne-au şi condus şi asta din cauza faptului că nu avem multe meciuri jucate. Au fost şi nişte nervi la mijloc dar per ansamblu a fost un meci bun făcut de noi obţinând o victorie muncită, meritată. Jocul a fost bun şi ne bucurăm de această victorie” a declarat Şoty.

Pentru meciul cu Clujana, Şotârcă a avut în lot nu mai puţin de 4 jucători cu vârsta sub 18 ani. E vorba de portarul Cătălin Bejenaru şi jucătorii Darius Ionescu, Doru Rotaru şi Andrei Ghiuţă. Cum explică Şotârcă această „deschidere” faţă de aceşti jucători foarte tineri? „Avem un proiect în cadrul clubului în care încercăm să creştem copii pentru acest sport minunat. Avem o echipă Under 19 unde joacă mulţi copii cu vârste şi mai mici. Au calităţi, muncim cu ei şi sperăm să-i dezvoltăm în acest spirit al futsalului” a adăugat Şotârcă.

În ultima etapă a sezonului regular, Dunărea va juca în deplasare cu CSM Politehnica Iaşi, partida fiind programată peste circa două săptămâni.