AFC Dunarea Calarasi 2005

Iencsi: Trebuie să avem un început foarte bun!

Puţine zile ne mai despart de startul noului sezon al ligii a 2-a la fotbal. Antrenorul Dunării Adrian Iencsi speră ca elevii săi să pornească cu dreptul şi să aibă evoluţii bune atât în partidele de acasă cât şi în cele din deplasare. „Trebuie să avem un început foarte bun. În acest moment, nu putem spune spune cu tărie că am putea atinge obiectivul suprem şi anume promovarea. Să fim realişti. Dunărea a transferat mulţi jucători, echipa e în reconstrucţie. N-am reuşit încă să punem la punct relaţiile de joc. Dar dacă vom avea un start pozitiv, atunci vom porni la drum cu mai multă încredere şi entuziasm. Îmi doresc enorm să văd în jocul băieţilor progrese de la meci la meci” a declarat Iencsi.

În prima etapă, programată la Clinceni, „galben – albaştrii” se vor duela cu Academica. „Din punctul meu de vedere, Academica e un adversar dificil. Ştiu că au condiţii bune de lucru, au o bază de pregătire bună. E o echipă imprevizibilă prin prisma rezultatelor. Au câştigat partide importante dar au irosit şi puncte în faţa unor adversari modeşti. De asta spun că vom întâlni o echipă dificilă. Şi ei au transferat mulţi jucători, au un antrenor tânăr, dinamic care-şi va lăsa cu siguranţă amprenta.” a continuat Iencsi.

Noul tehnician al grupării din B-dul Republicii, 39, ştie prea bine că doar rezultatele bune şi foarte bune pot aduce spectatorii în număr mare la stadion. „Doar un joc bun prestat de noi îi va face pe suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion. Misiunea mea este să-mi fac echipa să joace cât mai bine iar munca noastră depusă atât în teren cât şi în afara lui la antrenamente, să se concretizeze cu rezultate pozitive. Ştiu că va fi greu mai alesc că se anunţă un campionat lung, foarte dificil, cu destule echipe capabile să lupte pentru promovare” a conchis Adrian Iencsi.