AFC Dunarea Calarasi 2005

FC Braşov face schimb de locuri promovabile cu Olimpia după ce sătmărenii au câştigat sub Tâmpa

FC BRAŞOV – OLIMPIA SATU MARE 1-2

“STEGARII” NU PIERDUSERĂ NICIUN JOC PE TEREN PROPRIU ÎN ACEST CAMPIONAT!

Olimpia a reuşit la Braşov ce nu a putut nimeni în acest sezon. Olimpia Satu Mare a început în forţă partea a doua a sezonului Ligii 2. Cu toate că în meciurile amicale susţinute în această iarnă nu au arătat foarte bine, echipa lui Bogdan Andone şi-a schimbat total faţa în jocurile oficiale. Sâmbătă, a câştigat (2-1) de o manieră clară derby-ul din deplasare cu FC Braşov, chiar dacă scorul nu o arată. Cu cele trei puncte obţinute în etapa a 22-a, însă şi datorită înfrângerii echipei UTA la Brăila, Olimpia a urcat două locuri în clasament şi ocupă a doua poziţie promovabilă direct în Liga 1.

Ce achiziții au făcut oaspeții?

Cea mai activă echipă în ultima zi a perioadei de iarnă a fost gruparea din Braşov, care a legitimat şase jucători. Patru dintre ei au venit sub formă de împrumut, doi de la FC Steaua Bucureşti, Enceanu şi Chitoşcă, unul de la Dinamo, internaţionalul de juniori Robert Moldoveanu şi unul din Liga 3, Angelescu de la SC Popeşti Leordeni.

Rămaşi cu doar doi portari, după plecarea lui Ignat la Metalul Reşiţa, braşovenii l-au rechemat pe Daniel Mutu de la Sepsi, acolo unde a apărat într-un singur meci în primele 21 de etape din acest sezon. Defensiva a primit şi ea întăriri, după ce a fost legitimat Alexandru Ichim, care a evoluat ultima dată la FC Botoşani, în Liga I.