AFC Dunarea Calarasi 2005

B. Kanda, primul în topul golgeterilor cu 6 reuşite!

Bodo Kanda este cel mai prolific jucător al Dunării, el marcând până acum nu mai puţin de 6 goluri, ceea ce înseamnă aproape un „sfert” din numărul total de goluri înscrise de „galben – albaştri” în cele 23 de etape desfăşurate! Ultimul l-a înscris la Mioveni, mai exact în minutul 49, la scorul de 1-0 pentru gazde. Antrenorul Adrian Mihalcea a făcut atunci o mutare extrem de inspirată aruncându-l în teren la pauză pe Kanda.

El este urmat de Rafa Licu şi Alexandru Ciocâlteu, fiecare cu câte 4 goluri. Pe podium se mai află fundaşul central, Bogdan Şandru.

În clasament mai figurează M. Ştefan cu 2 reuşite. Câte un gol au bifat până acum Fl. Ibrian, Al Avram (gol marcat chiar vineri seară la Mioveni!), C. Ţîră (gol înscris sâmbătă în partida cu FC Braşov), P. Radu şi D. Dobra (cu menţiunea că ultimii doi nu se mai regăsesc în lotul Dunării).

În clasamentul general, pe primul loc a urcat Ad. Petre (UTA BD) cu 21 de goluri (ultimele 3 marcate luni în partida cu Metalul Reşiţa, scor final 4-0). El este urmat de Attila Hadnagy (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) cu 20 de reuşite. Pe 3 se află Bogdan Chipirliu (Juventus Bucureşti) cu 19 goluri.

Golgeteri Dunărea Călăraşi

6 goluri: Bodo Kanda

4 goluri: Rafa Licu, Alexandru Ciocâlteu (1 – pen.)

3 goluri: Bogdan Şandru

2 goluri: Mircea Ştefan

1 gol: Florin Ibrian, Paul Radu, Denis Dobra, B. Danciu, Al. Avram, C. Ţîră