AFC Dunarea Calarasi 2005

Liga a 2-a / Mihalcea: Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Luceafărul!

În runda a 25-a a ligii secunde la fotbal, Dunărea va juca pe teren propriu cu Luceafărul Oradea, partida fiind programată sâmbătă, 18 martie de la ora 11.00 pe arena Ion Comşa din incinta Complexului Sportiv Dunărea.

Antrenorul Adrian Mihalcea a prefaţat joculcu orădenii apreciind că Luceafărul este o echipă incomodă, bine organizată iar duelul va fi unul dificil pentru „galben – albaştri”. „Cu siguranţă va fi un meci foarte dificil. Luceafărul este o echipă incomodă, bine organizată, formată din jucători atletici. În perioada de iarnă s-a întărit aducând unul dintre cei mai buni atacanţi din liga a 2-a (n.r. Marius Matei). Deşi a avut un start neconvingător în 2017, consider că nu asta e adevărata ei „faţă”. Văzând partidele, aş putea spune că Luceafărul merita mai mult” a declarat Mihalcea care a mai adăugat că elevii săi sunt pregătiţi să continue seria rezultatelor bune cu o victorie. „Noi vom fi pregătiţi şi sunt ferm convins, atât eu cât şi băieţii, că vrem să continuăm seria rezultatelor pozitive dar cu o victorie, de data asta. Am prinde mai multă încredere pentru etapele viitoare în care vom întâlni adversari şi mai dificili care luptă pentru un alt obiectiv” a conchis Mihalcea.

În 2017, Dunărea a disputat 2 jocuri obţinând tot atâtea remize. Echipa pregătită de Alexandru Kiss a bifat trei partide, alegându-se cu 2 înfrângeri şi o remiză.

Rezultate în 2017

Etapa a 22-a

CS Mioveni – Dunărea Călăraşi   2-2

Luceafărul Oradea – Sepsi OSK  1-2

Etapa a 23-a

Dunărea – FC Braşov   1-1

Juventus – Luceafărul 2-1

Etapa a 24-a

Dunărea a stat.

Luceafărul – Olimpia Satu Mare 2-2