AFC Dunarea Calarasi 2005

Liga a 2-a / Mihalcea: Nu avem jucători suspendaţi pentru meciul de sâmbătă

Antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea a declarat că pentru jocul cu Luceafărul de sâmbătă, din cadrul etapei a 25-a va miza pe toţi jucătorii cu 3 excepţii. Nu vor fi incluşi în lot din cauza accidentărilor B. Stancu şi V. Balint iar Costin Mihuţ a decis să plece de la echipă. “Avem deja două probleme medicale. Valentin Balint nu va mai face parte din lotul nostru până la anul, operându-se de ligamente încrucişate. Bogdan Stancu are o problemă la genunchi şi încercăm să-l recuperăm. Mihuţ a cerut în mod expres să plece de la echipă. Nu-i înţeleg decizia dar nu ne împotrivim nimănui. Fiecare-şi croieşte drumul în viaţă, cel puţin în fotbal, aşa cum doreşte!” a declarat Mihalcea care a mai precizat că nici un alt jucător nu este suspendat. “Suspendări nu avem, slavă Domnului!”

În ceea ce priveşte titularizarea lui Ştefan Mardare, Mihalcea a spus “Există posibilitatea să-l vedem în teren şi pe Mardare. Lui i s-a terminat suspendarea. Este un jucător important din lotul nostru, are foarte multă experienţă. Sunt convins că ne va ajuta mult, nu doar în acest mini – retur ci şi în campionatul viitor!”

Partida Dunărea – Luceafărul va începe la ora 11.00 şi se va desfăşura pe arena Ion Comşa din incinta Complexului Sportiv Dunărea.