AFC Dunarea Calarasi 2005

Mihalcea: Ne aşteaptă, luni, un meci foarte dificil!

În cadrul etapei a 27-a, Dunărea va juca pe teren propriu. Luni de la ora 17.00, „galben – albaştrii” vor întâlni pe Sepsi OSK SF. Gheorghe, echipă aflată  în acest moment pe locul 3 în clasamentul ligii a 2-a. Antrenorul Adrian Mihalcea susţine că va fi un joc foarte greu pentru elevii săi însă este convins că aceştia pot continua seria pozitivă de rezultate din acest an. „Luni, ne aşteaptă un meci foarte dificil. Poate cel mai greu din cele disputate acasă, în acest mini – retur. Întâlnim o echipă muncitoare, care aleargă mult, este organizată şi mai mult au şi un atac foarte bun. Hadnagy este un fotbalist care aduce un mare plus pentru Sepsi. Noi venim după o serie pozitivă şi asta ne conferă încredere. Decisiv este să conştientizăm importanţa jocului. Presiunea este la ei, în primul rând. Noi vrem şi sunt convins că vom continua această linie ascendentă” a spus Mihalcea.

Întrebat dacă va „aloca” resurse suplimentare pentru anihilarea lui Hadnagy (36 de ani, 25 de goluri marcate până acum), Mihalcea a răspuns „La nivelul ligii a 2-a, mai puţin contează vârsta. Experienţa îşi spune mult mai mult cuvântul. Presupun că e un tip profesionist care-şi calculează foarte bine paşii, drept dovadă poate să ducă ritmul constant, meci de meci, 90 de minute. Însă la Călăraşi, pe Hadnagy nu-l vom „trata” special, cu nu ştiu ce marcaj. Vom avea grijă să-l anihilăm. Nu vreau să schimb jocul sau strategia pentru un jucător sau echipă mai ales că nu avem presiune. Vrem să câştigăm acasă dar nu schimbând total echipa.” a conchis Mihalcea.

Partida Dunărea Călăraşi – Sepsi OSK Sf. Gheorghe se va desfăşura luni, 3 aprilie, ora 17.00 şi va fi televizată. În acest moment Dunărea se aflîă pe 8 cu 31 de puncte iar Sepsi e pe 3 cu un total de 47 de puncte.