AFC Dunarea Calarasi 2005

Mihalcea, despre Sepsi: Am întâlnit o echipă organizată. Rezultatul este echitabil!

În runda a 27-a, la Călăraşi în meci disputat luni după-amiază, Dunărea şi Sepsi OSK au încheiat nedecis, 0-0, rezultat echitabil în opinia antrenorului Adrian Mihalcea care mai spune despre Sepsi că este o echipă bine organizată şi nu întâmplător ocupă locul 3 în topul ligii a 2-a. „Am întâlnit o echipă bine organizată, masivă care ne-a dominat din punct de vedere fizic. Au jucători cu gabarit care ne-au pus probleme în duelurile 1 contra 1. Am suplinit însă lipsa de gabarit prin mai multă voinţă şi efort şi chiar printr-o siguranţă mai mare în defensivă. În repriza a 2-a, am ieşit mai mult în atac, am avut serii de câte 2-3 cornere consecutive plus cea mai mare ocazie. N-am avut consistenţă în ceea ce priveşte posesia” a declarat Mihalcea care a concluzionat „Un rezultat echitabil care menţinea această linie pozitivă de rezultate în 2017. Un alt lucru înmbucurător este că nu am luat gol ca în meciurile precedente”

După premiza albă de luni, Dunărea a urcat de pe 12 pe 10 totalizând după 24 de meciuri jucate nu mai puţin de 32 de goluri.

Sâmbătă, 8 aprilie, în cadrul etapei a 28-a, Dunărea va juca în deplasare cu liderul Juventus Bucureşti. Partida este programată la ora 12.00.