AFC Dunarea Calarasi 2005

Mihalcea: Ţin să-mi felicit din nou jucătorii!

În ultimul joc al etapei a 30-a, Dunărea a învins duminică la Clinceni pe Academica cu 4-1, rezultat care o propulsează pe locul 9 în clasamentul ligii a 2-a, cu un total de 38 de puncte. Antrenorul Adrian Mihalcea susţine că victoria Dunării este meritată. “Dacă ne uităm la rezultatul final,  cineva care nu a văzut meciul la tv poate să creadă că a fost un meci uşor dar nu a fost chiar aşa. Am început destul de timid meciul, am fost conduşi cu 1-0, după care am reintrat în meci, am controlat jocul, să spunem, am preluat frâiele şi am reuşit până la pauză să întoarcem rezultatul. A doua repriză am început-o timid dar pe finalul meciului am reuşit să ne desprindem. N-am avut mari emoţii, cel mult am fi putut fi egalaţi. Cei din Clinceni, în a doua repriză, nu au avut o forţă în atac foarte mare. Au încercat, au împins jocul dar nu au reuşit să ne pună poarta în foarte mare pericol. O evoluţie bună a băieţilor, per total. Au avut atitudinea necesară! Eu, cel puţin la începutul meciului, m-am temut dar să zicem că mi-am făcut prea multe griji.” a declarat Mihalcea care a mai adăugat că nu a avut emoţii după primirea golului în startul jocului. “Nu pot să zic că am avut emoţii întrucât golul lor a venit pe fondul unui joc bun al nostru dar o greşeală individuală pe centru terenului, o pasă greşită ne-a costat. Îmi pare bine că am reacţionat şi că am reuşit să întoarcem rezultatul până la pauză. Am avut puterea să nu cădem, am avut forţa necesară să atacăm mai mult şi să-i desfacem într-un moment în care ei începuseră să se închidă şi să se aglomereze în centrul terenului şi asta mă bucură.

Nu cred că în meciul acesta am avut vreun moment în care să credem că nu am putea să câştigăm. M-am temut într-adevăr înainte de începerea partidei când nu am considerat Clinceniul o echipă slabă, şi din punctul acesta de vedere mai ales văzându-le ultimele meciuri cu aceste rezultate sau jocuri contradictorii, m-am temut că poate fi una dintre zilele lor bune. Dar în timul meciului nu am avut niciun moment această frică.”

Tehnicianul Dunării a ţinut să-şi felicite elevii nu doar pentru rezultat ci şi pentru atitudinea şi profesionalismul afişate pe arena din Clinceni. “Ţin să-mi felicit din nou jucătorii pentru rezultat dar şi pentru atitudinea arătată şi pentru profesionalismul afişat în meciul de astăzi.”

Runda viitoare, a 31-a, Dunărea va sta întrucât Unirea Tărlungeni, adversara sa, s-a retras din campionat urmând a obţine victoria cu 3-0, prin neprezentare.

Duminica viitoare, “galben – albaştrii” îşi vor măsura forţele cu UTA Bătrâna Doamnă, partida fiind programată de la ora 11.30 de minute pe arena Ion Comşa.