AFC Dunarea Calarasi 2005

Mihalcea: Starea noastră de spirit e foarte bună!

Duminică, 30 aprilie, de la ora 11.30 de minute arena Ion Comşa va găzdui partida dintre Dunărea şi UTA BD din cadrul etapei a 32-a a ligii a 2-a. Antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea spune că starea de spirit în rândul elevilor săi este foarte bună iar dacă aceştia vor afişa din nou atitudinea de luptători din acest mini retur, rezultatul cu echipa Aradului ar putea fi unul pozitiv pentru Dunărea „Nu mă uit pe pe ce loc este UTA BD. Ştiu că este o echipă puternică, ştiu că-şi doreşte foarte mult să promoveze. Starea noastră de spirit e una foarte bună. Suntem conectaţi la miza partidei chiar dacă pe umerii noştri nu există o presiune aşa de mare. Jucăm duminică împotriva unei echipe bune. Ne motivează şi cumva se simte dorinţa asta de a face din nou un meci bun contra unei formaţii puternice” a declarat Mihalcea care a mai adăugat „Sunt ferm convins că dacă vom avea din nou acea atitudine de luptători pe care am afişat pe parcursul etapelor scurse până acum, cu mici excepţii, nu cred că vom avea probleme în obţinerea unui rezultat bun. UTA e o echipă destul de mediatizată şi de aceea se simte un soi de tensiune pozitivă. Este emoţia de a juca foarte bine şi de a ne aprecia lumea efortul depus”.

Înaintea jocului de duminică, UTA BD se află pe locul 3 cu 56 de puncte iar Dunărea e pe 9 cu 41 de puncte. În tur, UTA BD s-a impus cu 2-0.

Cele două echipe s-aui întâlnit şi la finele sezonului trecut în penultima fază a play – off-ului promovării în liga I. La Călăraşi, Dunărea a câştigat cu 3-1, cedând la Arad cu 4-1 la capătul unui joc care a durat 120 de minute.