AFC Dunarea Calarasi 2005

B. Leu: Dacă băteam la Timişoara, am fi terminat pe 4!

Dunărea Călăraşi a încheiat sezonul 2016 – 2017 al ligii a 2-a pe locul 7 însă preşedintele Bogdan Leu a susţinut că dacă “galben – albaştrii” n-ar fi pierdut partida de la Timişoara cu ASU Poli (scor 4-1 pentru bănăţeni), desfăşurată în cadrul etapei a 33-a, ar fi încheiat stagiunea pe 4. “Aş vrea să vă spun că dacă băteam la Timişoara, am fi terminat pe 4. Sub nicio formă nu ne-am făcut de râs în acest campionat” a spus Bogdan Leu care a mai adăugat că misiunea primită în noiembrie anul trecut a însemnat o mare provocare în plan personal. “A fost o mare provocare acea responsabilitate atunci când am preluat conducerea acestui club. Am început puţin încrezător că se poate redresa situaţia repede. Şi spun asta pentru că în tur am pierdut multe puncte iar jocul nostru a avut mult de suferit. Însă în pauza de iarnă am realizat 4-5 transferuri, în cea mai mare parte reuşite. Nu putem spune că Mardare, B. Stancu, Cristea, Puşcaş n-au confirmat. Chiar şi atacanţii, Ţîră şi Al. Avram, chiar dacă nu au rupt gura târgului, au fost transferuri utile. Au ajutat echipa.” a continuat preşedintele grupării din B-dul Republicii, 39.

Leu a explicat şi motivele pentru care s-a renunţat la serviciile “vârfurilor” aduse în iarnă şi care au marcat împreună 5 goluri. “Adi Mihalcea, antrenorul nostrum, a decis să ne despărţim de cei doi. Rămâne de văzut dacă a fost sau nu o hotărâre bună. El îşi doreşte un alt tip de atacant care să se bată pentru fiecare balon, care să alerge tot meciul, să facă pressing. El nu vrea un atacant care să se plimbe pe teren sau să joace doar când are mingea. El vrea un atacant arţăgos”, a mai susţinut Leu.

Până în momentul de faţă, Dunărea le-a găsit celor doi înlocuitori finalizând discuţiile cu Gelu Verlici (Naţional Sebiş) şi Valentin Buhăcianu (Atletico Vaslui). Săptămâna viitoare este aşteptat la Călăraşi şi Sorin Pană, ultima oară la Olimpia Satu Mare.