AFC Dunarea Calarasi 2005

Dunărea a pierdut la Varna partida cu PFK Cherno More!

Dunărea Călăraşi a disputat sâmbătă seară al doilea joc amical din această pauză competiţională. Elevii lui Adrian Iencsi au evoluat în Bulgaria la Varna împotriva unui adversar de top, PFK Cherno More, echipă ce a terminat sezonul trecut pe locul 6 în prima ligă bulgară. Duelul s-a desfăşurat pe arena „Mladost” (o suprafaţă de joc foarte bună!), în jur de 1500 de spectatori aplaudând nu doar cele 4 goluri marcate ci şi evoluţiile jucătorilor.

Gazdele au deschis scorul în minutul 30 prin Ciuciukov care a înscris cu un şut plasat în dreapta lui C. Lungu, trimis din interiorul careului.

În partea a doua, Iencsi trimite în teren aproape o altă echipă care a fost nevoită să cedeze de două ori în startul reprizei. Din nou Ciuciukov (54) şi Zefirov (56) au dus scorul la 3-0 pentru PFK. „Galben – albaştrii” au marcat golul de onoare în minutul 83 care a finalizat o fază personală cu un şut din interiorul suprafeţei de pedeapsă.

Tehnicianul Dunării a încercat şi câteva „inovaţii” care din păcate nu prea au dat roade. În repriza secundă l-a trimis pe flancul drept al defensivei pe Al. Dincă iar Ţenea, titularul de drept a trecut în stânga. Mijlocaşul de creaţie, S. Pană a evoluat în faţa fundaşilor centrali, oferind prea puţine baloane „vârfurilor” V. Buhăceanu şi G. Toma.

N-au jucat sâmbătă B. Kanda şi N. Roşca, ambii cu ceva probleme medicale.

Luni seară Dunărea va efectua o şedinţă de pregătire la Călăraşi urmând ca de marţi să-şi mute „cartierul general” în Serbia într-un stagiu de pregătire.

 

PFK Cherno More – Dunărea Călăraşi 3-1 (1-0)

Au marcat: Ţ. Ciuciukov (30, 54), A. Zefirov (56) / M. Drăghiceanu (83)

Dunărea (R1): C. Lungu – I. Ţene, S. Matei, Şt. Mardare, B. Stancu – B. Danciu, Cr. Puşcaşu, Preoteasa, A. Puşcaş – G. Velici, M. Drăghiceanu.

Dunărea (R2): G. Popa – Al. Dincă, B. Şandru, Fl. Ibrian, I. Ţenea – M. Drăghiceanu, S. Pană, V. Petre, Fl. Nicolae – V. Buhăceanu, G. Toma.

Antrenor: Adrian Iencsi

 

Dunărea / Partide amicale

Dunărea – Metaloglobus Bucureşti (L2) 3-2

Au marcat: Roşca (11), Dragomir (18 – autogol), Fl. Nicolae (85)

PFK Cherno More (L1) – Dunărea 3-1

A marcat: M. Drăghiceanu (83)