AFC Dunarea Calarasi 2005

Două victorii şi o înfrângere, bilanţul Dunării în stagiul de pregătire din Serbia

Pentru 9 zile, “galben – albaştrii” s-au antrenat la Zlatibor, localitate aflată la 380 de km de Timişoara. Antrenorul Adrian Iencsi a avut la dispoziţie 21 de jucători.

În premieră, Dunărea Călăraşi s-a antrenat în perioada 11-20 iulie în Serbia, la Zlatibor, o staţiune montană situată la 380 de km de Timişoara. Antrenorul Adrian Iencsi a avut la dispoziţie 21 de jucători, din care 2 portari.

“Galben – albaştrii” au susţinut şi 3 partide de verificare. În primul joc disputat împotriva gazdelor de la Zlatibor Cajetina (liga a 3-a), Dunărea a câştigat cu 3-0, graţie golurilor marcate de V. Alexandru (2) şi Al. Pop (ultimul venit de la Unirea Jucu, ultima echipă antrenată de Adi Iencsi).

Au urmat apoi muntenegrenii de la OFK Grbalj, formaţie clasată pe locul 7 în topul ligii I, la finele sezonului trecut. Grbalj a câştigat cu 2-1, golul echipei noastre purtând semnătura aceluiaşi Vali Alexandru.

Miercuri după-amiază a avut loc şi ultimul test, adversara Dunării provenind tot din prima ligă muntenegreană. FK Dečić Tuzi, echipă care a încheiat sezonul 2016 – 2017, a fost învinsă cu 3-2, la capătul unui joc plin de durităţi. Şi-au trecut numele pe lista marcatorilor B. Danciu cu o dublă şi din nou, Al. Pop care a transformat un penalty.

Joi, Dunărea a părăsit Serbia şi îşi va relua pregătirile acasă începând de luni, 24 iulie, după-amiază. Noul sezon al ligii a 2-a, la startul căruia se vor alinia cel mai probabil 20 de echipe, va debuta pe 5 august. Tragerea la sorţi a partidelor este programată pe 25 iulie.

 

Rezultate înregistrate în Serbia

Dunărea – Zlatibor Cajetina (Serbia)     3-0

Au marcat: V. Alexandru (2), Al. Pop

Dunărea – OFK Grbalj (Muntenegru)    1-2

A marcat: V. Alexandru

Dunărea – FK Dečić Tuzi (Muntenegru) 3-2

Au marcat: B. Danciu (2), Al. Pop

 

Lotul deplasat de Adrian Iencsi în Serbia

Portari: Cezar Lungu; Gabriel Popa

Fundaşi: Ionuţ Ţenea; Florinel Ibrian; Ştefan Mardare; Silviu Matei; Bogdan Şandru; Bogdan Stancu

Mijlocaşi: Bogdan Danciu; Marian Drăghiceanu; Gabriel Preoteasa; Cristian Puşcaş; Andrei Puşcaşu; Silviu Pană; Alexandru Dincă; Florian Valentin Niculae; Gelu Velici; Bodo Kanda; Alexandru Roşca

Atacanţi: Valentin Alexandru; Alexandru Pop