AFC Dunarea Calarasi 2005

Futsal / M. Şotârcă a sunat luni adunarea!

Echipa de futsal Dunărea Călăraşi s-a reunit luni, 24 iulie, la Sala Polivalentă Ion C. Neagu dând, astfel, startul pregătirilor pentru noul sezon al ligii I care va debuta pe 27 august. Antrenorul  Marian Şotârcă a avut la dispoziţie nu mai puţin de 16 jucători. Trei dintre aceştia sunt sârbi şi au şanse foarte mari de a evolua la Călăraşi în noul sezon. „Gata cu vacanţa! Am revenit la muncă şi-mi doresc din inimă să ne antrenăm cât mai bine pentru că ne aşteaptă un sezon extrem de dificil. Au răspuns prezent toţi cei care au evoluat pentru echipa noastră şi în stagiunea precedentă. În plus, e foarte posibil să ne întărim cu 3 jucători sârbi care au reale calităţi.” a declarat Şotârcă.

„Galben – albaştrii” se vor antrena la Călăraşi urmând a efectua zilnic câte două şedinţe de pregătire (inclusiv luni după-amiază, respectiv sâmbăta dimineaţă).

În perioada 18-19 august, Dunărea va fi prezentă la Galaţi la startul Memorialului Ion Rainea, organizat de CS United. „Până atunci, sperăm să disputăm unu – două jocuri de verificare” continuă Şoty.

Pe 3 august va avea loc la sediul FRF şedinţa în cadrul căreia va fi stabilit şi programul partidelor din noul sezon.

 

Ce jucători s-au prezentat la reunire

Portari: Andrei Moldovanu, Eugen Cinaru, Cătălin Bejenaru

Apărători: Ionuţ Movileanu, George Tomescu, Doru Rotaru, Marian Şotârcă

Laterali: Răzvan Radu, Robert Vârlan, Marian Plugaru, Dumitru Constantin Ion, Stefan Krstic

Pivoţi: Gabriel Şerban, Andrei Ghiuţă

 

Calendar

18 – 19 august: Memorialul Ion Rainea

20 august: Supercupa României Informatica Timişoara – Autobergamo Deva (Lugoj)

27 august: Start sezon regular (ediţia 2017 – 2018)