AFC Dunarea Calarasi 2005

V. Alexandru a ajuns la cota 4, în topul golgeterilor

Valentin Alexandru s-a aşezat confortabil în fotoliul de lider al golgeterilor Dunării după consumarea primelor 6 etape din acest sezon al ligii a 2-a. Atacantul de 26 de ani, reîntors în vară la Călăraşi după un periplu în liga I la Pandurii Tg. Jiu şi Concordia Chiajna, a ajuns la cota 4, marcând sâmbătă din penalty, în minutul 49, golul victoriei Dunării în partida de la Ghermăneşti cu Sportul Snagov (scor 0-1). Tot din penalty a marcat şi în partidele cu FC Hermanstadt (et. 3) şi CS Afumaţi (et. 5). Valentin şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în ultimele 4 partide!

În topul golgeterilor Dunării, Vali Alexandru e urmat de Silviu Pană, Bodo Kanda şi Bogdan Şandru, toţi cu câte o reuşită.

În clasamentul general pe primul loc se află senegalezul Ndiaye Mediop (Ripensia Timişoara) cu 8 goluri. El este urmat de brăileanul, Costel Roşu (Dacia) cu 7 goluri şi Alin Năstăsie (FC Argeş) cu 6 reuşite. Vali Alexandru împarte poziţia a 5-a cu Liviu Mihai (Chindia), Gabriel Dodoi (Pandurii), Cristi Cherchez (Chindia) şi Sorin Frunză (Dacia), fiecare cu câte 4 goluri înscrise.

 

Golurile marcate de „galben – albaştri” în acest sezon

Et. 1 Silviu Pană (min. 28): Academica – Dunărea 4-1

Et. 2 Bodo Kanda (min. 45+2): Dunărea – CS Mioveni 1-1

Et. 3 Valentin Alexandru (min. 52 – pen.): FC Hermannstadt – Dunărea 2-1

Et. 4 Valentin Alexandru (min. 64), Bogdan Şandru (min. 83): Dunărea – CS Baloteşti 2-1

Et. 5 Valentin Alexandru (min. 43 – pen.): CS Afumaţi – Dunărea 0-1

Et. 6 Valentin Alexandru (min. 49 – pen.): Sportul Snagov – Dunărea 0-1