AFC Dunarea Calarasi 2005

Liga a 2-a / D. Alexa: Am obţinut un rezultat foarte bun!

Sâmbătă, Dunărea a obţinut o victorie importantă în deplasare pe terenul unei contracandidate la promovare, UTA Arad, scor 0-1, rezultat care l-a determinat pe antrenorul Dan Alexa să declare „A fost un meci împotriva unei contracandidate iar dacă se ivesc astfel de oportunităţi de a scăpa de o contracandidată, ele trebuie fructificate. Am făcut un joc bun, exact din punct de vedere defensiv. Pe lângă golul marcat, eu cred că mai puteam înscrie alte 2-3 foarte uşor. Am avut situaţii de 1 la 1 cu portarul. Un rezultat foarte bun”.

Alexa şi-a felicitat elevii pentru travaliu şi dăruire subliniind că accidentarea lui Mardare din minutul 15 i-a dat ceva emoţii. „Îmi felicit jucătorii pentru că au intrat foarte bine în jov chiar dacă primul sfert de oră le-a aparţinut lor. Per ansamblu am făcut un joc bun spre foarte bun. Din păcate l-am pierdut pe Mardare iar din minutul 17 l-am introdus pe Bogdan Manole, un debutant, evoluând cu el şi Şandru în centrul liniei defensive. Colac peste pupăză, Tomozei a jucat într-un picior din minutul 25. Dar am dus-o până la capăt şi am făcut un joc bun” a conchis Alexa.

Sâmbătă, 23 septembrie, o nouă provocare pentru „galben – albaştri”. De la ora 11.00, Dunărea se va duela la Călăraşi cu Pandurii Tg. Jiu, formaţie care în cele 4 deplasări avut până acum a obţinut 3 victorii şi o remiză. Gorjenii sunt antrenaţi de fostul tehnician al Dunării, Adrian Iencsi.