AFC Dunarea Calarasi 2005

Fl. Brişan: Important este că am obţinut toate cele 3 puncte!

Şi runda a 10-a a fost una „benefică” pentru Dunărea care a câştigat duelul de la Timişoara cu ASU Politehnica, scor 0-1, golul fiind reuşit în minutul 30 de tânărul fundaş, Bogdan Manole. Prezent pe arena Dan Păltinişanu, preşedintele Florin Brişan a salutat victoria obţinută de Dan Alexa&Co, subliniind că obţinera celor 3 ouncte puse la bătaie, în ciuda unui joc mai puţin spectaculor a fost obiectivul Dunării pe Bega. „Nu a fost un joc spectaculos. Am asistat la o partidă tacticizată la maxim. Însă primordial pentru noi a fost obţinerea victoriei şi din fericire ne întoarcem acasă cu obiectivul îndeplinit. Îi felicit pe băieţi, pe antrenori şi sper că suporterii noştri sunt la fel de entuziasmaţi ca şi noi. Am câştigat încă o bătălie însă ne aşteaptă în continuare alte examene dificile” a declarat preşedintele Brişan.

După 10 etape, în care ultimele 7 s-au încheiat de fiecare dată cu victoria „galben – albaştrilor” Dunărea e pe 2, cu 22 de puncte, la 3 lungimi de undă distanţă de FC Hermannstadt, ocupanta locului 1.

Sâmbătă viitoare, Dunărea va reveni în faţa suporterilor pentru duelul cu nou – promovata, Ştiinţa Miroslava, partida fiind programată de la ora 11.00, pe arena Ion Comşa.

Marţi, 3 octombrie, Dunărea va debuta şi în Cupa României, urmând a juca în turul 4, în deplasare, împotriva ialomiţenilor de la Unirea Slobozia.